ИГРА от 06.01.2014
|
|
|
|
|
GolDiVampire |
Дата: Понедельник, 06 Янв 2014, 23:19 | Сообщение # 229 |
Клан Эсте/Эрц-герцогиня Фейниэль/Мисс Хогсмит 2014
Новые награды:
Магическая сила:
| Цитата Дивайн ( ) Я спал. Честно! - Меня твои оправдания не интересуют! Цитата Дивайн ( ) Да пошел ты! Чтоб я с тобой пил... Дайте похмелится? - Ну нет *налила себе остатки коньяка из бутылки и выбросила за борт пустую* Цитата Дивайн ( ) Куда с корабля бежать? - Некуда, но держись от меня подальше!
|
|
| |
|
|
|
|
ЭРМИОНА |
Дата: Понедельник, 06 Янв 2014, 23:23 | Сообщение # 234 |
Графиня Лайон Д'Норд/Клан Алгар/клан Мэдвинд
Новые награды:
Магическая сила:
| Цитата Кристиан ( ) - Какие все несговорчивые сегодня.... Ну хоть песню споем давайте, раз и танцев на столе на мне видать! Из из вери гут! И такую песню знаю... Цвiте терен, цвiте терен, листя опадає. Хто з любов'ю не знається, той горя не знає. Хто з любов'ю не знається, той горя не знає.
А я ж, молода дiвчина, та й горя зазнала. З вечорочку не доїла, нiчку не доспала.
Ой, вiзьму я креселечко, сяду в край вiконця. I ще очi не дрiмали, а вже сходить сонце. I ще очi не дрiмали, а вже сходить сонце.
Ой, дрiмайте, не дрiмайте, не будете спати. Десь поїхав мiй миленький iншої шукати.
Цвiте терен, цвiте терен, листя опадає. Хто з любов'ю не знається, той горя не знає. Хто з любов'ю не знається, той горя не знає.
Простите, с пьянки пою не оч хорошо...
|
|
| |
|
|
|
|
|
|